Direktna štampa na metalu, drvetu, plastici, koži, staklu, privescima, olovkama, upaljačima, štampanje na okvirima za tablice…

Profesionalna digitalna UV štampa omogućava brzo direktno štampanje na skoro svim vrstama medija.

Cena otiska je konkurentna svim vrstama komercijalnih metoda štampe i omogućava jako dobar odnos cene i kvaliteta.

Prednost ove tehnologije štampe su mnogobrojne, na svaki zahtev može se odgovoriti brzom izradom, bez ograničenja količine, a po niskim cenama.

Princip rada digitalog UV štampača je taj da se štampa vrši na skoro svim materijalima EKO UV bojama visokog kvaliteta (nisu kineske), a UV lampe svojom svetlošću trenutno suše nanetu boju.

Širina materijala koji staje u štampač je 1000x600mm, a max površina štampe je 1000x600mm. Maksimalna debljina materijala je 300mm.

Prateći svetske trendove u digitalnoj stampi naša firma COPY CENTAR TAŠ je nabavila novi UV printer poslednje generacije. Sada zahvaljujući novim tehnologijama pruža nam se prilika da izrazimo kreativnost na bezbroj načina. Mogućnost štampe na skoro svim materijalima posebno je privlačno ljudima i firmama koje žele da se razlikuju od drugih. Prednosti su mnogobrojne, moguće je dobiti  kvalitetan otisak  po niskoj ceni, a velika rezolucija omogućava visoku preciznost. Nije potrebno štampanje hiljade primeraka da bi se dobila niska cena izrade.

Mogućnost štampe na materijalima koji nisu termicki otporni dodatno proširuje lepezu mogućnosti.

Printer pored CMYK sistema boja poseduje i belu boju pa je moguće štampati i na transparentnim materijalima, a dobiti savršen otisak. Ovaj printer poseduje UV lak koji daje završni izgled i reprezentativnost.

UV digitalna štampa omogućava da na širokoj lepezi promotivnih reklamnih proizvoda prezentujete vašu firmu na direktan i efikasan način kod klijenata i kupaca.

Svratite u naše prostorije, pogledajte uzorke i uverite se u kvalitet.

Takođe, možete pogledati našu stranicu reklamna galanterija i izabrati nešto iz široke ponude.

Pour surmonter ce problème, de nombreux étudiants paient quelqu’un pour faire ses devoirs pour eux. payer quelqu’un pour faire ses devoirs Ils sont sûrs que cela les aidera à marquer des notes élevées tout en équilibrant d’autres tâches prioritaires.