Štampa na majicama

Ako želite unikatnu majicu, imate ideju, COPY CENTAR „TAŠ“ je pravo mesto za vas. Nudimo Vam štampu na majicama koje Vi donesete, ili možete izabrati majice koje mi imamo u ponudi. Ukoliko donosite Vašu majicu, ista mora biti 100% pamučna. U dosadašnjem radu i iskustvu sa štampom, radimo samo tehnike koje su se najbolje pokazale, to su:

Direktna digitalna UV štampa
Direktna digitalna UV štampa predstavlja proces gde se željena aplikacija ili tekst direktno štampa na majicu, uz pomoć UV štampača. Direktna digitalna UV štampa na majicama, omogućava postizanje neverovatnih efekata štampe i veliku postojanost boje, jer je moguće kroz sam program povećavati kvalitet aplikacije, tako što će se povećati rezolucija štampanja. Zahvaljujući digitalnoj UV štampi, moguće je odštampati neograničen broj boja na majici, definitivno je najkvalitetnija vrsta štampe jer utiskuje boju u pamuk, ne prenosi se preslikačem, boja je veoma postojana čak i nakon veikog broja pranja i ovo su najveće prednosti ove vrste štampe.

Sublimacija, Sublimaciona tehnika
Ova tehnika štampe se najčešće koristi isključivo na svetlima (bela, svetlo plava, siva…) majicama, i na istim se dobijaju neverovatni rezultati. Štampa se obavlja uz pomoć Ink-Jet printera sa sublimacionim bojama, koji štampa aplikaciju na papiru za sublimaciju. Posle toga se papir sa štampom provlači kroz prah za sublimaciju, nakon čega se papir sa aplikacijom postavlja na majicu, i uz pomoć prese prenosi na istu. Prednost ove štampe je ta, što Možete da uradite samo jednu majicu po pristupačnoj ceni, nije potrebno da radite desetine komada da bi Vam cena bila niža. Aplikacija se prilikom prenošenja pod presom utiskuje u majicu, boje su veoma postojane, i sama aplikacija je otporna na pranje.

Flex štampa
Ova tehnika se najčešće koristi za štampanje na tamnim majicama, štampanje natpisa, i nekih manjih detalja. Štampa se obavlja tako što se željena aplikacija odštampa na flex foliju, nakon čega ista ide u kater, da bi se uklonio višak folije. Kada se sve to obavi uz pomoć transfer papira, aplikacija se postavlja na majicu i uz pomoć prese se prenosi na istu. Prednosti ove štampe su te da je Flex kao materijal veoma izdržljiv, i ova tehnika štampe je pogodna za velike tiraže, jer što je veći tiraž cena štampanja majice je niža.

Ein Ghostwriter ist ein Schriftsteller, der im Namen seines Kunden schriftliche Inhalte bereitstellt. Dies kann Artikel, eBooks und Blog -Beiträge umfassen.Ein Ghostwriter ist eine hervorragende ghostwriter Ressource für Menschen, die schreiben möchten, aber keine Zeit oder Fähigkeiten haben. Sie können hochwertiges Schreiben für eine Vielzahl von Projekten und Themen bieten.