VESTI

UV DIGITALNA ŠTAMPA

NOVO! 

Direktna štampa na metalu, drvetu, plastici, koži, staklu, privescima, olovkama...

Plastifikacija iz rolne i bigovanje

Novo u ponudi!

Dorada štampanog materijala, plastifikacija iz rolne (mat - sjaj) i bigovanje.

 

SOLVENTNA ŠTAMPA

 

 

 

Sva štampa za spoljnu upotrebu vrši se na eco-solvent printeru Mutoh ValueJet 1614 (max. širina 162 cm).

Ovaj štampač najnovije generacije karakteriše visokokvalitetan otisak, izuzetna oštrina, mogućnost podesavanja rezolucije do 1440 dpa.Koristi nadograđeni Eko-Ultra Ink: Poboljšana otpornost na ogrebotine, brzo sušenje, praktično bez mirisa.

Ova vrsta štampe spada u vid štampe velikih formata i nudi velike mogućnosti jeftine vizualizacije vaše firme.

Skoro sve spoljašnje reklame su izradjene ovom vrstom tehnologije.

Veliki izbor materijala .za različite namene omogućava bezbroj varijacija u kreativnosti i mogućnosti da se ispuni skoro svaki zahtev i potreba za brendiranjem.

 

PVC folija spada u najčešće korišćeni materijal  za isticanje Vaše reklame u spoljnim uslovima. Mogućnosti su velike, ovako ištampana folija može se zalepiti na staklo, lim , razne vrste plastike, vozila ili na bilo koju suvu i očišćenu glatku površinu.

PVC folije imamo i u mat i u sjajnoj varijanti.Takodje štampamo i na providnoj pvc foliji.

U spoljnim uslovima proizvodjač navodi da je postojanost folije i printa oko 3 godine, ali u praksi je to i duže, naravno zavisno  od uslova na kojima se pvc folija izlaže .

 

Baner- cirada se takodje koristi za isticanje reklame u spoljnim uslovima. Njena prednost je u tome što se nelepi na površinu već se prvo na ciradu uz pomoć prese postave metalni prstenovi-ringlice, pa se na terenu kroz te prstenove uz pomoć vezivca ili kanapa ta cirada zategne na željeno mesto. Moze se postavljati na primer na fasadu kada površina nije glatka. Takodje uz pomoć cirade možemo sakriti neku površinu koju želimo da prikrijemo a uz print na istoj istaknuti vizuelnu poruku ili reklamu .

 

MESH je vrsta banera- cirade ali je struktura rupičasta i propušta vazduh tako da je idealna za postavljenje reklama koje trpe udare vetra. Ovakve teklame se najčešće montiraju izmedju dva stuba, na metalne žičane ograde i sl. 

 

Ostale materijale i cene možete pronaći na našoj stranici http://www.cctas.co.rs/cenovnik-cene-stampa-kopiranje-koricenje.php

 

 


 

 

Besplatna procena troškova

 

Pošaljite nam detaljan opis zahtevanih poslova, fajl sa pripremom za štampu i Vaše podatke. Procena troškova će biti izvršena u najkraćem mogućem roku i dostavljena na Vaš email.

 

 

 

 

 

Preuzmite

 


Cenovnik- Solventna štampa

 

 

 

 

Galerija

 


 

 

 

 

 

 

Sva prava zadržana © Copy Centar Taš              web dizajn KompArt